
داستان سروا
آرمان قلهای است که باید به سمت آن حرکت کنیم؛ اما مهمتر از آن، درک چگونگی دستیابی به آرمان است. ایران پیشرفته زمانی ساخته خواهد شد که درک دقیق و روشنی از واقعیتهای مسیر آن داشته باشیم. مسیری که منجر به ارتقاء حکمرانی جمهوری اسلامی ایران شود.
اندیشکده سروا مجموعهای مطالعاتی و پژوهشی در حوزه نظام حکمرانی و تحول سازمانی است که پژوهشگران دغدغهمند و نخبگان فکری آن در مسیر تحقق ایران اسلامی و پیشرفته تلاش میکنند. فعالیت رسمی سروا از سال ۱۳۹۸ آغاز شد و در طول این مسیر بیش از ۲۰ همکاری موفق با ارگانهای دولتی و نیمهدولتی داشته است.
سروا از سال ۱۳۹۱ با بررسی حوزههای مختلف نظام برنامهریزی و موضوعات اساسی و اولویتدار در کشور (مثل چالشهای برنامههای توسعه، نقش اسناد بینالمللی در نظام برنامهریزی، چالشهای حوزه محرومیتزدایی و توسعه روستایی، چالشهای حوزه فرهنگ و کار فرهنگی، چالشهای حوزه معدن و صنعت، چالشهای حوزه کار و اشتغالزایی و…) به این نتیجه رسید که حل چالشهای حکمرانی در کشور بدون افزایش و پیشرفت ظرفیتهای نهادی و سازمانی در بافت ساختاری کشور امکانپذیر نیست. به همین سبب از سال ۱۳۹۶ بهطور جدی به دنبال تحول و ارتقاء ظرفیت سازمانهای مهم و موثر در کشور بود و در سال ۱۳۹۸ با تاسیس اندیشکده سروا به صورت رسمی و متمرکز، در مسیر دغدغه خود قدم برداشت.
اندیشکده سروا از دو گروه اصلی، ” تحول و ارتقا مدیریت سازمانی ” و ” نظام حکمرانی و اداری “، تشکیل شده است. گروه ” تحول و ارتقا مدیریت سازمانی “، ابعاد مختلف هر سازمان را با نگاهی دقیق بررسی میکند و با شناسایی نقاط ضعف و قوت آن با هدف اصلاح و ارتقاء، با ارائه مشاوره و برنامهریزی راهحلهایی کاربردی و متناسب با نیازهای آن طراحی و ارائه میدهد. گروه ” نظام حکمرانی و اداری “، با نگاهی کلانتر به ساختارهای حکمرانی توجه دارد. با شناخت جایگاه هر ساختار تلاش میکند تا نقش آن را در حل مسائل درک کند و با توجه به ظرفیتهای آن، با هدف اثربخشی و بهبود عملکرد، فرایندهای مربوطه را با کمک پایش ساختاری بازتعریف و طراحی کرده و در مسیر حرکت آنها به سمت ایران پیشرفته یاریگر باشد.
همکاری با سروا
برای همکاری با ما میتوانید فرم همکاری را پر کنید. با شما تماس خواهیم گرفت.